Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Caixes de cartró

Caixes de cartró

Disposem d’una àmplia gamma de caixes de cartró. Ens adaptem a les necessitats o requisits dels nostres clients fabricant qualsevol tipus de mesura i qualitat de cartró (canal simple, doble o triple). També personalitzem petites quantitats des d’una tinta fins a qualitat òfset. Fabriquem caixes amb solapa, caixes per a enviaments postals, telescòpiques, caixes per a palet, encunyades i qualsevol altre tipus que pugui necessitar. Disposem de múltiples referències en estoc.

Canal simple

Caixa de cartró de canal simple, composta per una única ona de cartró ondulat. Adequada per a productes de poc pes. Producte reciclable.

Canal doble

Caixa de cartró de canal doble, composta per dues ones unides de cartró ondulat. Adequada per a productes de pes mitjà. Producte reciclable.

Canal triple

Caixa de cartró amb canal triple, composta per tres ones unides de cartró ondulat. Adequada per a productes de pes molt elevat. Producte reciclable.

Caixes per a e-commerce

Caixa especialitzada per a canal de venda ecommerce. Fàcils de muntar i preparar, reduint els temps de preparació de comandes i facilitant les devolucions de producte.

Palet box

Caixa mida palet indicada per transportar càrregues a granel o molt voluminoses i pesades. Facilita la manipulació i la logística del producte, alhora que el protegeixen enfront de possibles danys.

Caixes encunyades i automuntables

Caixes de diferents formats encunyats i automuntables. Podem fabricar qualsevol tipus de caixa a mida segons les necessitats del client i el projecte a desenvolupar.

Reixetes i separadors

Elements que permeten separar i estabilitzar els productes dins d' un mateix embalatge, de manera que s' eviten trencaments o danys entre els mateixos durant el transport.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats