Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Bosses i sobres

Bosses i Sobres

Els sobres i bosses d’ enviament són una solució senzilla i econòmica per a la realització de petits enviaments de productes de reduïdes dimensions. La multitud de mesures i formats assegura que cada client trobi l’embalatge adequat per a les seves expedicions.

Bosses LDPE

Bossa de polietilè de baixa densitat. Realitzem tot tipus de bosses de diferents mides, colors i galgues per poder ajustar-se millor al producte a envasar. Possibilitat de personalització mitjançant impressió segons necessitats del client.

Bosses PP

Bossa de polipropilè . Ideal per mantenir i guardar productes petits. Podem fabricar bosses amb les característiques que el seu producte requereixi: amb solapa adhesiva, sense solapa, personalitzada, anònima, etc.

Bosses compostables

Bosses elaborades a partir de plàstic compostable 100 % certificat. Disponible en múltiples mesures i galgues.

Bosses samarreta

Bosses tipus samarreta amb dues conses per facilitar el transport dels productes. Diferents mesures i galgues per adaptar-se a cada tipus de producte. Les bosses samarreta es poden personalitzar i elaborar amb un % de plàstic reciclat.

Bosses paper

Bosses de paper per al transport de productes. Amb dues nanses retorçades o planes per facilitar l' esgarrifança de la bossa. Possibilitat de personalitzar fins a 4 colors des de petites quantitats.

Sobres de paper

Sobre de paper per a tramesa de documents. Diferents mides perquè es puguin adaptar als documents de tramesa.

Bosses autocierre

Bosses de plàstic LDPE transparents amb autocierre. Facilita el tancament dels productes mantenint les seves propietats. Protegeix davant possible danys i la brutícia que pugui danyar el producte.

Sobres enviament documentació de paper

Sobre de paper translúcid per a tramesa de documentació. Amb adhesiu incorporat per facilitar la seva col·locació a la caixa d'enviament o el palet. 100 % reciclable juntament amb la caixa de cartró.

Sobres courier

Sobre de plàstic opac coextrusionat per a l' enviament de documents i petits productes. Sobres lleugers per optimitzar el cost dels enviaments. Elaborats amb tancament inviolable per garantir la seguretat i confidencialitat dels enviaments. Elaborats amb plàstic 70% reciclat.

Sobres envio documentació

Sobre de plàstic LDPE per a enviament de documentació. Amb adhesiu incorporat per facilitar la seva col·locació a la caixa d'enviament o el palet. Molt resistent i econòmic.

Sobres encoixinats

Sobres amb protecció extra amb encoixinat de bombolla a l' interior. Assegura l'enviament dels teus productes amb la protecció. Producte reciclable després del seu ús, en poder separar la làmina de bombolla del paper.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats