Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Cintes adhesives

Cintes adhesives

Disposem de la més àmplia gamma de cintes adhesives del mercat. Les nostres cintes són garantia de qualitat per la seva correcta adhesivitat i durabilitat en el temps. Ens encarreguem de tot el procés d’assessorament, disseny i impressió per personalitzar la seva cinta adhesiva. Subministrem cintes adhesives de paper 100 % ecològiques, així com tot tipus de cintes especials i tècniques per a múltiples aplicacions.

Cintes adhesives anònimes

Cintes adhesives sense impressió. Disponibles en múltiples qualitats. Garanteixen el tancament dels embalatges i mantenen la seguretat dels productes en emmagatzematge i transport.

Cintes adhesives impreses

Cintes personalitzades per comunicar la imatge de marca, generar confiança i garantir el tancament dels embalatges mantenint la seguretat dels productes en emmagatzematge i transport.

Cintes adhesives de paper

Cintes ecològiques fabricades amb paper reciclat. 100 % reciclable al costat de la caixa de cartró. Garanteix de forma sostenible el tancament dels embalatges i manté la seguretat dels productes en emmagatzematge i transport.

Cintes adhesives tècniques

Disponible gran assortiment de cintes adhesives tècniques com: alumini, americana, celofan, crepe, doble adhesiu, etc.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats