Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Protecció

Protecció

A l’ hora de triar l’ embalatge adequat per al seu producte és important valorar la protecció que aquest requereix. A Euroembalatge ens encarreguem de realitzar l’assessorament per garantir-li l’ús del millor sistema de protecció per al seu producte.

Plàstic de bombolla

El plàstic de bombolla ofereix excel·lent protecció de la mercaderia gràcies al disseny del producte. Les bombolles d' aire segellat garanteixen l' amortiment dels possibles impactes que el seu producte pugui patir en el transport.

Bosses de bombolla

Les bosses de bombolla ofereixen excel·lent protecció adaptada a la mida i les necessitats del seu producte. Són un recurs molt pràctic a l' hora de protegir els objectes més delicats i agiliten el procés de preparació de comandes per a la posterior expedició.

Escuma

L' escuma és un material compost de polietilè i poliuretà. La seva principal funció és protegir el producte per evitar qualsevol ratlladura o trencament ja que esmorteeix els cops de forma òptima. No deixa marques ni rastres a la superfície dels productes.

Bosses d' escuma

Les bosses d'escuma ajuden a protegir zones delicades dels productes. Igual que les bosses de bombolla són un recurs molt pràctic a l'hora de protegir els objectes.

Perfils d' escuma

Perfils fabricats amb polietilè 100 % reciclat. Garanteixen flexibilitat i amortiment de possibles cops. Tenen un ús molt fàcil ja que tan sols tallant el producte amb un cúter s'adapta a les mesures que es necessitin. Perfecte per protegir taulers, cants i superfícies delicades de mobiliari.

Dissenys d' escuma

Mitjançant els dissenys d' embalatge elaborats amb escuma aconseguim la màxima protecció del producte adaptant-nos a les necessitats de cada projecte. Assegura una major protecció en cantonades i arestes per evitar qualsevol impacte en el producte.

Korrvu

Embalatge de fixació per assegurar l'interior dels teus productes. Mitjançant la combinació de cartró i làmines de plàstic ultraresistent i flexible, estabilitza el producte i evita qualsevol impacte o trencament durant l' enviament. Producte reciclable en separar la làmina del cartró. Permet l' estalvi d' espai en magatzem. Facilitat de muntatge.

Tempguard

Solució ecològica d' embalatge isotèrmic. Permet protegir el producte alhora que conserva la cadena de fred dels aliments, aconseguint que arribin al client en condicions òptimes.

Instapak

Sistema de protecció d' alt rendiment. Mitjançant la combinació de dos compostos a l' interior d' una bossa hermètica, es forma una bossa d' escuma que s' adapta a les dimensions i formes del producte a envasar. És un producte versàtil i fàcil d'usar que garanteix la major protecció.

Sistema d' aire NewAir

Sistema de protecció mitjançant la producció de plàstic de bombolla d' elevada resistència i adaptabilitat a tot tipus d' aplicacions. Adequat per a embalatges que necessitin una elevada protecció a un cost ajustat.

Sistema de paper Propad

Màquina de protecció mitjançant la producció de formats de paper coarrugat. El sistema incorpora una pantalla tàctil fàcil d' usar que inclou quatre modes de funcionament: des d' una manera completament manual fins a modes automàtics.

Cartró ondulat

Cartró ideal per a la protecció de productes de la forma més econòmica possible Se subministra en bobina per poder facilitar el tall del material segons dimensions de producte.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats