Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Senyalització i marcatge

Senyalització i marcatge

Etiquetes, ribbon, indicadors, cinta d’ abalisament i tot allò relacionat amb l’ etiquetatge i el marcatge per senyalitzar les seves mercaderies durant tot el procés logístic.

Etiquetes per a enviaments

Etiquetes autoadhesives estandarditzades per realitzar els teus enviaments amb total seguretat. Disposem de tot l'assortiment d'etiquetes necessàries per als enviaments dels teus productes.

Etiquetes pesonalitzades

Personalitzem el disseny de les teves etiquetes per poder oferir la teva imatge de marca o la teva necessitat.

Etiquetes ADR

Etiquetes homologades que compleixen la normativa per a l' enviament de mercaderies perilloses.

Etiquetes en full làser

Fulles autoadhesives fabricada per al seu ús en impressores làser.

Ribbon

Cinta per a impressores de transferència tèrmica. Mitjançant la calor del capçal de la impressora permet imprimir la informació desitjada a la superfície de l' etiqueta.

Cons de senyalització palets

Con de cartró per evitar l' apilament de càrregues damunt dels palets. Automuntable. Possibilitat de personalitzar. Solució senzilla i econòmica per a la gestió de les càrregues paletitzades.

Indicadors de bolcada i impacte

Indicador de bolcada per garantir la correcta manipulació dels paquets. Gràcies al seu mecanisme indicador s'activa en cas que la mercaderia hagi patit un bolcat. Inclou nombre de sèrie individuals per evitar la manipulació. Resistència a la humitat.

Cinta abalisadora

Cinta abalisadora per senyalitzar zones de pas. Alta resistència i durabilitat. Personalitzable des de petites quantitats.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats