Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Maquinària

Maquinària

Disposem d’una àmplia varietat de maquinària i equips d’embalatge per cobrir totes les seves necessitats. Des de petits accessoris que faciliten les tasques més senzilles fins a complexes instal·lacions que requereixen d’una detallada anàlisi i estudi de les necessitats dels nostres clients.

Enfardadores semiautomàtiques ECO

Enfardadora de plataforma giratòria semiautomàtica econòmica. Pensada per a enfardats baixos i mitjans. Combina l'excel·lent qualitat i robustesa de Robopac amb l'economia. Equipada amb carro amb fre mecànic per adaptar la tensió del film a les necessitats de l' enfardat.

Enfardadores semiautomàtiques Masterplat

Enfardadora de plataforma giratòria semiautomàtica d'excel·lent qualitat. Pensada per a enfardats mitjans. Combina l'excel·lent qualitat i robustesa de Robopac amb l'economia. Disposa de pantalla gràfica amb un intuïtiu interfície. Es pot equipar amb carro de prestir fix del 250 %. Com a opció, es pot adaptar la plataforma per a càrrega amb transpalet (sense necessitat d'afegir rampa).

Enfardadores automàtiques Technoplat

Enfardadora de plataforma giratòria automàtica d'excel·lent qualitat. Pensada per a altes cadències d'enfardat (fins a 35 enfardats/hora). Realitza tot el procés d' enfardat de forma totalment automatitzada. Disposa de pantalla gràfica amb un intuïtiu interfície. Es pot equipar amb carro de prestir fix fins al 250 % o amb carro de prestir motoritzat i configurable de forma electrònica entre el 100 i el 300 % de prestir.

Enfardadores horitzontals

Enfardadores horitzontals per a perfils, taulers, portes i mobiliari de tot tipus. Disponible en múltiples mides per adaptar-se a les necessitats de cada producte.

Robots d' enfardat S7

Robot d' enfardat d' altes prestacions. Permet l' enfardat de qualsevol tipus i mida de palet sense desplaçar-lo fins a una enfardadora de plataforma. El Robot S7 es pot equipar amb carro de prestir fix del 250 % o carro de prestir motoritzat i configurable de forma electrònica entre el 100 i 300 %.

Fleixadores manuals

Eina de molejat d' ús manual. Permet tensar el fluix i unir-lo mitjançant l' ús de grapa o unió. Finalment, talla el fluix completant el procés.

Fleixadores de bateria

Eina automàtica per a la unió del fluix mitjançant calor (no requereix unió o grapa). La flejadora de bateria pot funcionar en mode manual, semiautomàtic i automàtic. Amb un sol botó es realitza tot el procés en pocs segons. Permet el molejat en horitzontal i en vertical. Redueix el nombre de passos per flejar i optimitza el procés.

Fleixadores semiautomàtiques

Flejadora de taula per al fleixat de paquets i caixes. L'operari tan sols ha de col·locar el fleix sobre el paquet a flejar i la flelladora farà la resta, regulant la tensió, segellant i tallant el fleix sobrant.

Fleixadores automàtiques

Flejadora de taula per al fleixat de paquets i caixes. L'operari tan sols ha de col·locar el fleix el paquet a flejar i la flelladora farà la resta: passarà el fleix sobre el paquet, regularà la tensió, farà el segellament per calor i tallarà el fleix sobrant.

Retractiladores de campana

Equips per al retractilat o embossat de productes. Equip senzill i econòmic perfecte per agrupar i protegir petits productes, revistes, fullets, etc. Pensada per a produccions baixes i mitjanes, permet retractilar de 6 a 8 peces per minut.

Túnels de retractilat

Sistemes de retractilat semiautomàtic en el qual l'operari només ha de col·locar l'objecte a confeccionar en el plàstic i moure'l a la zona de soldadura, ja que tota la resta del cicle (soldadura, sortida del producte, desplaçament fins al forn) es realitza automàticament. Perfecte per a produccions mitjanes o altes.

Segelladora de bosses

Soldadores per al tancament de bosses preformades o bobina de plàstic en tub. Aquestes segelladora de sobretaula són equips compactes, robustos i fiables. que permeten a l' operari estalviar esforç i assegurar la qualitat de la soldadura.

Precintadores

Precintadores per al tancat automàtic de caixes tant a la part superior com inferior. Disposem d' equips monoformat amb regulació manual i equips multiformat amb regulació automàtica de la mida de la caixa.

Envasadores automàtiques

Sistema d' envasament automàtic que permet envasar productes de qualsevol longitud, amb les màximes garanties. L'equip compta amb pantalla per a la seva configuració. Permet envasar aliments de tot tipus així com productes de tot tipus.

Sistema d' aire NewAir

Sistema de protecció mitjançant la producció de plàstic de bombolla d' elevada resistència i adaptabilitat a tot tipus d' aplicacions. Adequat per a embalatges que necessitin una elevada protecció a un cost ajustat.

Sistema de paper Propad

Màquina de protecció mitjançant la producció de formats de paper coarrugat. El sistema incorpora una pantalla tàctil fàcil d' usar que inclou quatre modes de funcionament: des d' una manera completament manual fins a modes automàtics.

Sistemes d' aire FillAir

Sistema de rebliment mitjançant la producció de bosses d' aire al moment del seu ús. L' equip és d' ús senzill i àgil: permet programar els metres a fabricar i detecta, mitjançant un sensor, el film de la bobina per a la seva substitució.

Sistemes de paper Fasfil

Sistema per a farciment d' embalatge amb paper fet 100% de fibres reciclades.

Dispensador paper engomat

El dispensador de cinta per a paper engomat facilita l' aplicació d' aquest producte per al tancament de caixes, garantint així una productivitat òptima i un segellament de les caixes de màxima seguretat.

Destructora de paper

Màquines que permeten garantir la seguretat i confidencialitat dels documents de la seva empresa gràcies al sistema de destrucció que aporten.

Equip de farciment de cartró

Màquines que aporten la solució de donar una segona vida a l' embalatge creant un sistema de rebliment encoixinat per als futurs productes de la seva empresa.

Compactadores

El model bàsic V-Press 504 li permet eliminar de manera econòmica els seus residus d' embalatge. Indicada per al maneig de residus i reciclatge.

No tens clar què és el que el teu negoci necessita?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats