Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Emmagatzematge i altres embalatges

Emmagatzematge i altres embalatges

Palets, contenidors, grapes, claus i qualsevol altre tipus d’ embalatge d’ ús habitual en els magatzems i centres logístics, amb l’ objectiu de facilitar les tasques quotidianes dels operaris.

Palets de plàstic

Palet fabricat amb plàstic injectat 100 % reciclat. El seu pes és lleuger i també és fàcil de rentar i desinfectar. La seva vida útil sol ser de 10 anys per la qual cosa permet ser reutilitzat un elevat nombre d'ocasions. No requereixen tractaments fitosanitaris quan són empleats per a exportacions.

Palets de fusta

Palet de fusta resistent a les càrregues i a les diferents situacions atmosfèriques. Disposem de palets homologats i podem fabricar-los segons les necessitats del client. Estan sotmesos a exigències fitosanitàries per garantir la higiene en el tràfic internacional de mercaderies.

Contenidors de plàstic

Contenidor industrial de plàstic per al transport de mercaderies. Resistents a cops. Existeix un gran nombre de models i mides, podent-se realitzar sota comanda segons les exigències del client.

Grapes i claus

Grapes i claus d' ús industrial. Disposem de tot tipus de grapes i claus per a aplicacions industrials en tots els materials i mesures del mercat.

Precintes de seguretat

Brides i precintes de seguretat que garanteixin el tancament amb total de seguretat de caixes, urnes, valises i contenidors. Disponibles en plàstic i acer. 100 % personalitzables des de petites quantitats.

Cel·lulosa industrial

Bobines de paper de cel·lulosa industrial i paper higiènic de tots els formats i mesures. Disposem de suports verticals per a paret i suports de sòl.

Palets de fibra

Palets elaborats a partir de conglomerat de fibres. 100% reciclats i reciclables. L' alternativa més sostenible per a l' enviament de mercaderies.

Palets de cartró

Palets elaborats 100 % amb cartró. Són 100 % ecològics ja que s'elaboren amb paper reciclat i reciclable. Garanteixen la suficient càrrega dinàmica i estàtica.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats