Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Film estirable

Film estirable

Disposem de film estirable en múltiples formats i aplicacions: film manual, film automàtic i minifilm. El film estirable aporta òptima protecció i subjecció a la seva mercaderia paletitzada, tant durant l’ emmagatzematge com durant el transport. Disponible en diversos colors. També podem personalitzar-lo amb la impressió del seu logotip.

Film estirable manual

Film estirable de polietilè de baixa densitat (LLDPE) per paletitzar de forma manual la seva mercaderia. Disposem de film amb diferents micratges per reduir el consum de plàstic i, alhora, garantir més resistència al trencament i al rascat.

Film automàtic

Film de polietilè de baixa densitat (LLDPE) ideal per a sistemes d'enfardat automàtic. Disposem de film amb diferents prestirs (des de 250 fins a 400 %) i micratges per reduir el consum de plàstic i, alhora, garantir més resistència al trencament i al rascat. Disponible en transparent i colors. Els assessorem amb el producte més adequat per a la seva enfardadora.

Minifilm

Film de petites dimensions molt senzill i àgil d' utilitzar. Multitud de funcions: unió de petits paquets o perfils i tubs de metall; protecció de superfícies delicades, etc. Es fa servir amb un dispensador petit i ergonòmic per facilitar-ne l' aplicació.

Film prestirat

Film sotmès a un procés previ de preestirat per atorgar-li un alt rendiment. El film s'aplica sobre el producte sense tensió i gràcies a la memòria del material es va contraient, aconseguint un resultat òptim. Film pensat per a càrregues lleugeres o que requereixin de poca tensió i subjecció.

Film macroperforat

Film amb perforacions que permet la circulació de l' aire dins del palet. El seu ús està recomanat en indústries amb situacions de condensació després de l'enfardat (hortofructícola, alimentació, flors i plantes, etc.).

Film imprès

Personalització del film estirable amb el disseny i les necessitats del client. Permet comunicar i ressaltar la imatge de marca del client durant el transport i la recepció de la mercaderia. Podem imprimir fins a 3 colors i en diferents micratges.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats