Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici> Plàstics

Plàstics

Ens adaptem a trobar la millor solució en plàstic que el seu producte pugui requerir. Fabriquem làmina, semitubo, i bosses en diferents galgues i amb la possibilitat de realitzar microperforats. Personalitzem amb impressió fins a 4 colors.

Retràctil Poliolefina

Compost plàstic de poliolefina que garanteix el retractilat dels seus productes mitjançant el segellament per calor. Disponible en làmina i semitubo i en múltiples amples per adaptar-se als requeriments del producte. Personalitzable. Possibilitat de servir-lo microperforat. Apte per a alimentació.

Semitub

Semitub LDPE o HDPE pensat per a l' embalatge de multitud de productes. Possibilitat de personalització quant a mesures, micratges i impressió i de fabricació amb plàstic 100 % reciclat.

Tub

Tub LDPE o HDPE pensat per a l' embalatge de multitud de productes. Possibilitat de personalització quant a mesures, micratges i impressió i de fabricació amb plàstic 100 % reciclat.

Bosses i sacs

Bosses i sacs de LDPE i HDPE de totes les mides i micratges. Ideal per a l' embalatge de multitud de productes de petita i mitjana mida. Possibilitat de personalització i de fabricació amb plàstic 100 % reciclat.

Retractil LDPE

Fundes i làmines LDPE verge 100 %. Pensades per al retractilat mitjançant calor. Asseguren la protecció del producte, alhora que garanteixen la inviolabilitat de l' enviament. Possibilitat de personalització i fabricació sota les necessitats del client.

Làmines cobrepalet

Làmina de plàstic LDPE o HDPE amb pretalla que permet cobrir la càrrega dels palets, protegint així els productes en el seu interior enfront de possible pols en l' ambient. Disponible en múltiples micratges, colors i mides.

Pistola de retracció

Pistola manual per retractilar mitjançant calor. Es fa servir conjuntament amb les fundes i làmines retractils. Equip econòmic i senzill.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats