Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Fleixats i sistemes d’ amarratge

Fleixats i sistemes d' amarratge

L’assortiment de fleix és molt ampli: podrà trobar des dels fleixos més econòmics de polipropilè així com els fleixos més avançats de polièster, acer o tèxtil. Tots disponibles en múltiples formats per adaptar-se a les seves necessitats.
La nostra gamma de fleixos es completa amb tots els accessoris necessaris per a l’ús dels fleixos.

Fleix PP

Fleix plàstic de polipropilè (pp). Fleix resistent per al tancament de caixes i la subjecció de palets. Disponible en amples des de 5 fins a 16 mm i en diversos colors.

Fleix PET

Fleix de polièster (PET). És un dels fluixos més usats en la indústria. Elevada resistència al trencament, la qual cosa li permet substituir els fleixos d' acer a moltes aplicacions. Apte per a exportació. Elaborat a partir de polièster 100 % reciclat. Disponible en amples des de 12 fins a 19mm i en diversos colors.

Fleix tèxtil

Fleix tèxtil compost per fils de plàstic units entre si, que formen una estructura de teixit molt resistent i de gran flexibilitat. Múltiples aplicacions per a la subjecció de la càrrega en les exportacions així com l' elaboració de bales o fardells de paper, cartró o teixit.

Fleix acer

Fleix d' acer per a càrregues pesades i rígides. Elevada resistència al trencament i rigidesa. Disponible en amples entre 13 i 19 mm.

Strapping

Cinta adhesiva molt útil per a la fixació de les càrregues pesades (caixes, perfils i tubs metàl·lics) tant en l'emmagatzematge com en el transporta. Fàcil de retirar, sense deteriorar ni trencar l'embalatge original.

Tensors

Eina per tensar el fleix de manera que la càrrega quedi fixa i estabilitzada. Un cop el fleix és tensat, la mateixa eina permet tallar el fleix en dos senzills passos.

Fleixadores manuals

Eina que permet unir el fleix mitjançant tensió i alhora permet segellar la sivella o grapa d'unió per al fleix... La màquina també realitzi el tall del fleix. Permet fleixar tant caixes com palets.

Fleixadora de bateria

Eina automàtica per a la unió del fleix mitjançant calor. Són sistemes que permeten el fleixat en horitzontal i en vertical. Redueix el nombre de passos per fleixar i optimitza el procés. Gran millora en temps i ergonomia. Permet fleixar tant caixes com palets.

Fleixadores semiautomàtiques

Eina que permet el fleixat automàtic amb un senzill gest de l' operari. Prèviament ha de col·locar el fleix per sobre del paquet. Adaptable a qualsevol ample de fleix.

Fleixadores automàtiques

Maquinària que et permet el fleixat de caixes i paquets de forma ràpida i àgil. Orientat per a empreses amb gran volum de producte. Adaptable a qualsevol ample de fleix.

Carros per a fleix

Element que facilita l' ús del fleix amb comoditat per part de l' operari. Solen ser transportables per agilitzar el seu ús en diversos punts del magatzem.

Sacs inflables

Sacs inflables elaborats amb diverses capes de paper resistent que permet l' amortiment de les càrregues en un transport i l' estabilització d' aquestes. Assegura la càrrega en els contenidors marítims amb total confiança. Diverses mesures disponibles.

Pistola sacs inflables

Pistola d' aire comprimit per al ràpid inflat dels sacs per a trincatge.

Cintes d' amarratge

Element que facilita la subjecció de les càrregues en el seu transport. Evita qualsevol tipus de moviment de la càrrega en el seu trajecte garantint la seguretat de l' enviament.

Cantoneres de cartró

Element per garantir més protecció en les càrregues, evitant qualsevol impacte o cop que puguin danyar el producte. Milloren l' estabilitat del palet.

Sacs antihumitat

Sacs i bosses de sílice que absorbeixen la humitat ambiental protegint així el possible deteriorament dels productes. Disponibles en formats reduïts per a l' absorció a l' interior de caixes així com per protegir la humitat en contenidors marítims.

Accessoris per a fleix (cantoneres, sivelles, unions)

Elements necessaris per poder efectuar un fleixat segur i garantir l' estabilització de càrregues. Recomanem l'ús de cantoneres de plàstic 100 % reciclat per protegir les caixes durant el fleixat, així com l'ús de sivelles i unions de qualitat.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats