Prat Bosch

Garantim el lliurament en 24/48h

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Farciment

Farciment

La seguretat dels seus enviaments ve determinada no només per la fragilitat del seu producte, sinó també per l’ embalatge escollit. Mitjançant l’ elecció adequada del sistema de farciment garantim la correcta fixació de la mercaderia i la seva arribada en òptimes condicions a la destinació.

Sistemes d' aire FillAir

Sistema de rebliment mitjançant la producció de bosses d' aire al moment del seu ús. L' equip és d' ús senzill i àgil: permet programar els metres a fabricar i detecta, mitjançant un sensor, el film de la bobina per a la seva substitució.

Sistemes de paper Fasfil

Sistema per a farciment d' embalatge amb paper 100% reciclat i reciclable. L'equip permet produir formats de cartró coarrugat de forma ràpida i econòmica. Pot treballar de forma manual o totalment automàtica. Disposem de diversos models: Fasfil Mini, Fasfil M, Fasfil Junior i Fasfil 1500.

Paper farcit

El paper de farciment compleix una doble funció: permet embolicar el producte a l' interior de la caixa així com reomplir l' espai que quedi, protegint així la mercaderia.

Xips de farciment

Sacs de farciment de poli farcit expandit pensats per protegir els seus productes dins de caixes de cartró. Es subministren en sacs amb un volum de 0,5 m3. Són 100 % reciclats.

Xips de farciment BIO

Sacs de farciment elaborada amb matèria primera biodegradable. Amb aquest producte no només garantim la protecció dels productes sinó també es respecta el medi ambient. Se subministra és sacs amb volum de 0,4 m3.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats