Prat Bosch

Garantim al lliurament en 24/48 HORES

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > ECO – embalatge

ECO - embalatge

Assortiment d’ embalatge sostenible amb el medi ambient. Descobreix la nostra gamma eco-responsable per reduir la teva petjada de carboni.

Cintes adhesives de paper

Cintes ecològiques fabricades amb paper reciclat. 100 % reciclable al costat de la caixa de cartró. Garanteix de forma sostenible el tancament dels embalatges i manté la seguretat dels productes en emmagatzematge i transport.

Sistema de paper Propad

Màquina de protecció mitjançant la producció de formats de paper corrugat. El sistema incorpora una pantalla tàctil fàcil d' usar que inclou quatre modes de funcionament: des d' una manera completament manual fins a modes automàtics.

Bosses compostables

Bosses elaborades a partir de plàstic compostable 100 % certificat. Disponible en múltiples mesures i galgues.

Sistema de paper Fasfil

Sistema per a farciment d' embalatge amb paper 100% reciclat i reciclable. L'equip permet produir format de cartró corrugat de forma ràpida i econòmica. Pot treballar de forma manual o totalment automàtica. Disposem de diversos models: Fasfil Mini, Fasfil M, Fasfil Junior i Fasfil 1500.

Sacs de farciment BIO

Sacs de farciment elaborada amb matèria primera biodegradable. Amb aquest producte no només garantim la protecció dels productes sinó també es respecta el medi ambient. Se subministra en sacs amb volum de 0,4 m3.

Bosses de paper

Bosses de paper per al transport de productes. Amb dues nanses retorçades o planes per facilitar l' esgarrifança de la bossa. Possibilitat de personalitzar fins a 4 colors des de petites quantitats.

Sobres courier BIO

Sobre de plàstic opac coextrusionat per a l' enviament de documents i petits productes. Sobres lleugers per optimitzar el cost dels enviaments. Elaborats amb tancament inviolable per garantir la seguretat i confidencialitat dels enviaments. Elaborats amb plàstic 70% reciclat.

Sobres enviament documentació de paper

Sobre de paper translúcid per a tramesa de documentació. Amb adhesiu incorporat per facilitar la seva col·locació a la caixa d'enviament o el palet. 100 % reciclable juntament amb la caixa de cartró.

Envasos ECO-friendly (alimentari)

Assortiment d' embalatge ecològic per transportar els aliments. Mantenint en tot moment les temperatures i qualitats de cada aliment.

Palets de cartró

Palets elaborats 100 % amb cartró. Són 100 % ecològics ja que s'elaboren amb paper reciclat i reciclable. Garanteixen la suficient càrrega dinàmica i estàtica.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats