Prat Bosch

Garantim al lliurament en 24/48 HORES

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Embalatges e-commerce

Embalatges e-commerce

Assortiment especialitzat per a negocis ecommerce. Agilitzem la recerca dels productes que es puguin requerir per a la teva botiga online amb els nostres assortiments.

Cintes adhesives de paper

Cintes ecològiques fabricades amb paper reciclat. 100 % reciclable al costat de la caixa de cartró. Garanteix de forma sostenible el tancament dels embalatges i manté la seguretat dels productes en emmagatzematge i transport.

Caixes per a ecommerce

Caixa especialitzada per a canal de venda ecommerce. Fàcils de muntar i preparar, reduint els temps de preparació de demanades i facilitant les devolucions de producte.

Sobres enviament documentació de paper

Sobre de paper translúcid per a tramesa de documentació. Amb adhesiu incorporat per facilitar la seva col·locació a la caixa d'enviament o el palet. 100 % reciclable juntament amb la caixa de cartró.

Sobres envio documentació

Sobre de plàstic LDPE per a enviament de documentació. Amb adhesiu incorporat per facilitar la seva col·locació a la caixa d'enviament o el palet. Molt resistent i econòmic.

Sobres encoixinats

Sobres amb protecció extra amb encoixinat de bombolla o cartró a l' interior. Assegura l'enviament dels teus productes amb la protecció. Producte reciclable després del seu ús, en poder separar la làmina de bombolla del paper.

Sobres courier

Sobre de plàstic opac coextrusionat per a l' enviament de documents i petits productes. Sobres lleugers per optimitzar el cost dels enviaments. Elaborats amb tancament inviolable per garantir la seguretat i confidencialitat dels enviaments. Elaborats amb plàstic 70% reciclat.

Sistema d' aire NewAir

Sistema de protecció mitjançant la producció de plàstic de bombolla d' elevada resistència i adaptabilitat a tot tipus d' aplicacions. Adequat per a embalatges que necessitin una elevada protecció a un cost ajustat.

Sistema de paper Propad

Màquina de protecció mitjançant la producció de formats de paper coarrugat. El sistema incorpora una pantalla tàctil fàcil d' usar que inclou quatre modes de funcionament: des d' una manera completament manual fins a modes automàtics.

Sistemes d' aire FillAir

Sistema de rebliment mitjançant la producció de bosses d' aire al moment del seu ús. L' equip és d' ús senzill i àgil: permet programar els metres a fabricar i detecta, mitjançant un sensor, el film de la bobina per a la seva substitució.

Sistemes de paper Fasfil

Sistema per a farciment d' embalatge amb paper fet 100% de fibres reciclades.

Necessites assessorament per al teu negoci?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats