Prat Bosch

Garantim al lliurament en 24/48 HORES

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

PERSONALITZACIÓ D' EMBALATGES

Ens encarreguem de tot el procés de disseny de l’embalatge, tant l’exterior com l’interior.

Ens encarreguem de tot el procés de disseny de l’embalatge, tant exterior com interior. Basant-nos en les necessitats que els nostres clients ens transmeten, realitzem una exhaustiva anàlisi basada en dos eixos principals:

  • Grau de protecció necessària perquè el producte arribi en òptimes condicions al seu destinatari.
  • Cost de l’ embalatge i cost logístic associat a l’ enviament del producte.

Completem aquest procés de disseny amb la personalització requerida pel client. Els avantatges de la personalització de l’ embalatge són múltiples.

  • Assegura la reducció de costos derivats d’ un ús excessiu de material d’ embalatge.
  • Millora la presentació dels seus productes.
  • Comunica el missatge que vol transmetre als seus clients mitjançant embalatges impresos totalment personalitzats.

AUDITORIA I REDUCCIÓ DE COSTOS

El nostre equip tècnic i comercial s’ha especialitzat en la realització d’auditories tant dels processos d’embalatge com dels productes de packaging utilitzats en aquests processos.

Diseño sin título (24)

Mitjançant successives reunions a les instal·lacions dels nostres clients, analitzem els seus processos de packaging i proposem solucions que aportin millores en termes de temps, treball i costos . Aquest procés de consultoria i anàlisi es realitza en estreta col·laboració amb el client.

Sovint, petits canvis en la forma d’ envasar o en els productes utilitzats poden suposar importants estalvis. El nostre objectiu és que els clients estiguin absolutament centrats en el seu negoci, delegant l’anàlisi de tots els processos d’embalatge en un partner estratègic i de confiança com Euroembalatge.

En els darrers anys, l’ecologia i la sostenibilitat han cobrat gran importància. Els processos d’ auditoria s’ acompanyen d’ estudis sobre l’ impacte ambiental de l’ embalatge utilitzat pels nostres clients i es complementen amb propostes alternatives procedents de la nostra gamma de productes ecològics. En aquest sentit, és de vital importància disposar d’ una àmplia varietat de referències ECO- friendly per donar solució a totes les necessitats.

SISTEMES AUTOMATITZATS D’ EMBALATGE

A Prat-Bosch realitzem un estudi detallat de les possibilitats d’automatització, amb l’objectiu de proposar solucions que estalviïn temps als nostres clients.

Les exigències dels processos d’ embalatge i la logística 4.0 obliguen a una contínua evolució en els processos d’ embalatge. Per aquest motiu a Euroembalatge realitzem un estudi detallat de les possibilitats d’automatització, amb l’objectiu de proposar solucions que estalviïn temps als nostres clients.

Donar amb la solució d’ automatització adequada garanteix una òptima velocitat de treball i permet que el ritme d’ expedició i lliurament dels seus productes al destinatari es redueixi substancialment.

L’ entorn logístic, cada vegada més exigent, demana solucions automatitzades eficaces i integrades. Des dels sistemes més senzills fins a les més complexes instal·lacions, Euroembalaje aportarà la solució més adequada.

EMMAGATZEMATGE I LLIURAMENTS JUST-IN-TIME

Oferim als nostres clients la possibilitat d’estocar els seus productes als nostres magatzems, per tal d’oferir un servei més àgil i eficaç, amb lliuraments programats.

Com a proveïdor global d’embalatge, la nostra feina no comença quan es lliura la comanda al client sinó molt abans: el primer pas és conèixer les necessitats del client no només quant a terminis d’entrega, espai disponible en magatzem i gestió del seu estoc. Per això, dins dels nostres serveis com a partner per al packaging oferim als nostres clients la possibilitat d’estocar els seus productes als nostres magatzems, per tal d’oferir un servei més àgil i eficaç, amb lliuraments programats

Facilitem, per tant, la tasca dels responsables de compres i de logística, fent possible que es concentrin en la seva tasca principal i delegant la gestió d’aprovisionament i de l’estoc d’embalatge en un soci estratègic.