Prat Bosch

Garantim al lliurament en 24/48 HORES

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

Inici > Cintes adhesives > Cintes adhesives tècniques

Cintes adhesives tècniques

Disponible gran assortiment de cintes adhesives tècniques com: alumini, americana, celofà, crepe, doble adhesiu, etc.

Alumini

Cintes elaborades amb base d' alumini. Asseguren excel·lent adhesió, segellament i resistència específic per a altes i baixes temperatures. Aplicacions en instal·lacions elèctriques, de refrigeració i climatització.

Americana

Cinta que permet una gran adhesió i resistència davant les inclemències del temps.

Celofà

Cinta per a un ús domèstic ja que la seva mida i adhesió són inferiors. Utilitzat per a papereria, ús escolar i comerç.

Crepe

Cinta de crepe (masking) o cinta de carrosser, amb gran adhesivitat i un fàcil tall per a la seva aplicació. Resistent a altes temperatures.

Doble adhesiu

Cinta de doble adhesiu o de doble cara. Ofereix adhesivitat per ambdós costats possibilitant la unió amb garanties de dues superfícies (cartró, paper, metall, moqueta, etc.).

Engomat

Cinta de paper amb adhesiu que s' activa amb l' aigua. Pot ser amb i sense fils reforçats. Garanteix la no manipulació dels paquets. Es pot personalitzar.

Inviolable

Cinta de seguretat inviolable. Deixa un rastre a la superfície quan és manipulada. D'aquesta manera, garanteix que els seus paquets no han estat oberts.

Marcadora

Cinta adhesiva de PVC dissenyada específicament per al marcatge i delimitació de sòls i zones en magatzems. Disponible en diversos colors i també en format bicolor vermell-blanc i negre-groc.

Protectiva

Cinta adhesiva de PP amb adhesivitat mitjana. Dissenyada per a la protecció de tot tipus de superfícies (alumini, vidre, acer inoxidable, etc).

Reforçada

Cinta adhesiva d' elevada adhesivitat i resistència. Composta per una làmina de PP amb filaments de fibra de vidre.

Strapping

Cinta de PP amb gran resistència a la tracció. Molt útil per a la fixació de les càrregues pesades (caixes, perfils i tubs metàl·lics) tant en l'emmagatzematge com en el transport.

No tens clar què és el que el teu negoci necessita?

Contacta’ns i els nostres especialistes en packaging t’ajudaran a trobar la solució d’embalatge adequada per a la teva empresa.

Productes relacionats