Prat Bosch

Garantim al lliurament en 24/48 HORES

embalatges@pratbosch.com

T. 93 874 82 01

PREGUNTES FREQÜENTS

Respostes a les teves consultes sobre embalatge

El nostre objectiu és proporcionar-te la millor experiència possible, i creiem que aquesta secció de preguntes freqüents t’ajudarà a resoldre qualsevol dubte que puguis tenir. Si no trobes la resposta que busques, no dubtis a contactar-nos directament. Som aquí per ajudar-te en tot moment. Gràcies per triar EuroEmbalatges!

Hi ha diverses opcions:

 • Els enviaments són enviats a través dels nostres transportistes.
 • Poden ser recollits a la nostra empresa.
 • Programats.
 1. Poseu-se en contacte amb el seu assessor comercial.
 2. Enviï el disseny que vulgui realitzar i especifiqui sobre quin producte serà.
 3. L’ assessor comercial li reenviarà un pressupost que haurà d’ acceptar.
 4. Un cop acceptat el pressupost comença la producció.
 5. El termini estimat de lliurament variarà en funció del producte i de la personalització.
  • a. Caixes
  • b. Precinte
  • c. Borses
  • d. Un altreS

Euroembalatge vol brindar-li solucions no només en embalatge sinó també en servei. És per això que podem garantir-li un estoc de seguretat al nostre magatzem. Sempre hi haurà un compromís signat per ambdues parts per assegurar que aquest estoc serà consumit pel client.

El termini de lliurament sempre dependrà de la situació de mercat i que no hi hagi trencaments de productes. En situacions normals el termini de lliurament sol ser 24/48h. Excepte en producte personalitzats i casos excepcionals.

El seu assessor comercial serà l’ encarregat de facilitar-li les mostres que necessiti. En cas de no disposar d’assessor comercial pot contactar-nos a través de l’email euroembalaje@euroembalaje.com o a través del telèfon 935644712.

Per poder trobar els productes que requereix, pot contactar directament a través de l’email euroembalaje@euroembalaje.com o a través del telèfon 935644712. Els nostres assessors li brindaran la millora atenció per trobar el que necessita.

Per poder obtenir un estalvi en costos, és molt important una correcta auditoria del seu embalatge actual. Els nostres assessors estan especialitzats a realitzar aquests estudis, veient les seves necessitats i detectant quins seria els punts febles per millorar. Així se’ls podria realitzar aquest estudi, lliurar mostres per provar el canvi de producte i finalment realitzar tot el canvi d’embalatge per tenir estalvi en els costos d’embalatge de la seva empresa.

Estem treballant a millorar aquest servei, pot informar-se de l’estat d’una comanda trucant al nostre telèfon: 935 644 712 o enviar-nos un correu electrònic atencioncliente@euroembalaje.com

 • TELF. 93 564 47 12
 • euroembalaje@euroembalaje.com
 • POLÍGON INDUSTRIAL LA FERRERIA Av. La Ferreria, 20A, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona

Estem treballant a millorar aquest servei, pot informar-se de l’estat d’una comanda trucant al nostre telèfon: 935 644 712 o enviar-nos un correu electrònic atencioncliente@euroembalaje.com